.
News Image

Liesa Naert wordt musicalster

Liesa Naert wordt boze wolvin in Roodkapje. 


Actrice Liesa Naert (36 jaar, Brugge) zal voor het eerst in een musical te zien zijn. In het voorjaar van 2019 staat een nieuwe versie van ‘Roodkapje, de musical’ gepland in de Vlaamse theaters. Liesa zal de rol van de gemene wolvin Tina vertolken in het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma. Diep in het bos ontmoet Roodkapje (Dorothy Wuyts) de vegetarische wolf Gerrit (Tim Asselman). Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is.


Met haar ongeremdheid en overweldigende gestalte staat Liesa Naert garant voor hilarische scènes. Liesa vertolkt momenteel de rol van Inge in ‘Gevoel voor tumor’. Verder is ze bekend van haar tv-rollen in ‘Quiz Me Quick’, ‘Eigen kweek’, ‘De Zonen van Van As’, ‘Willy’s en Marjetten’ en haar bijdragen aan ‘De Ideale Wereld’. Ze studeerde dramatische kunst aan het Conservatorium Gent en stond op de planken bij o.a. 4Hoog, Hanneke Paauwe, Het Paleis, Studio Orka en Antigone.


‘Roodkapje, de musical’ werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling. Vanaf april 2019 te zien in o.a. Alsemberg, Leopoldsburg, Gent, Izegem, Lebbeke, Waregem, Ninove, Mol, Oostende, Heist-op-den-Berg, Evergem, Scherpenheuvel, Knokke, … . Deze voorstelling zal geschikt zijn voor iedereen vanaf 3 jaar en zorgt voor meer dan een uur muzikaal vermaak. Voorzien van een kleurrijk decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes wordt dit dé familievoorstelling die je niet mag missen!


Terwijl Katja Retsin en Jan Schepens nog tot midden juni schitteren in ‘Dolfje Weerwolfje, de musical’ plant Event-Team nu dus al een veelbelovende opvolger voor volgend seizoen!


Binnenkort meer informatie via www.event-team.be

Bio van Liesa Naert

Meer Over:

Liesa Naert