.
Liesa Naert
maandag 15 april 2024

Liesa Naert: “Die angsten zijn alleen maar groter geworden”

Ze worstelt er nog altijd mee

We hebben het ons allemaal wel al eens afgevraagd of ons leven wel nog zin heeft. Ook Liesa Naert heeft het zich al wel eens afgevraagd. Mensen die daar heel fel aan twijfelen, twijfelen ook vaak of ze wel kinderen op de wereld willen zetten. Maar Liesa niet.

“Dat is een egoïstische keuze, ik weet het, maar ik wou zeker kinderen. Rond mijn 25ste voelde ik mijn biologische klok al tikken. Op mijn 27ste ben ik de eerste keer mama geworden. Iemand graag zien en iemand zien groot worden, dat wou ik heel graag meemaken”, zegt Liesa in Primo.

Het ouderschap kent natuurlijk zijn hoogtes en laagtes en makkelijk is het zeker niet altijd. Maar daar probeert Naert niet te veel over na te denken.

“Ik worstel met angsten en existentiële vragen, en die zijn alleen maar groter geworden door kinderen op de wereld te zetten. Als ik eraan denk dat ze straks beginnen uitgaan of met brommers gaan rijden, word ik ongemakkelijk. Maar wat doe je eraan? Je kan je kinderen toch niet alles verbieden? Ze moeten de dingen ervaren zoals zij het willen ervaren.”

Bio van Liesa Naert

Meer Over:

Liesa Naert