.
Liesa Naert
vrijdag 12 april 2024

Liesa Naert: “Je moet talent maar ook geluk hebben”

Ze heeft geen toekomstplan voor ogen

Veel mensen vragen zich wel eens af wat de zin is van hun leven en wat de toekomst hen zal brengen. Anderen weten het dan alweer zeker wat de toekomst hen zal brengen en hoe hun leven er de komende jaren zal gaan uitzien. Dat is bij Liesa Naert niet het geval.

“Ik heb geen vooropgesteld plan en ik heb ook nooit gedacht: ‘Tegen dan wil ik dáár geraken en ga ik dát doen'. Ik wil gewoon acteren en daar kunnen blijven van leven. That's it! Natuurlijk heb ik een voorkeur voor een bepaald soort rollen, maar ik heb niet iets van: 'Tegen mijn 40ste wil ik drie langspeelfilms gedraaid hebben en tien hoofdrollen op mijn naam hebben”, klinkt het in Primo.

Liesa heeft al veel mogen doen in haar carrière als actrice en ze heeft ook heel wat bereikt. Maar het woord trots uitspreken, dat ligt toch wat moeilijker.

“Ik vind dat ik al heel veel mooie dingen heb mogen doen. Succesvolle mensen hebben soms de neiging om de verantwoordelijkheid daarvoor voor de volle honderd procent bij zichzelf te leggen, maar dat doe ik niet. Ja, je moet absoluut wat talent hebben, maar ook veel geluk. Er spelen veel dingen mee die je niet in de hand hebt. Ik wil wat ik doe zeker niet minimaliseren, maar ik wil het ook niet groter maken dan het is.”

Bio van Liesa Naert

Meer Over:

Liesa Naert