.
News Image

Lies Lefever past voor Vaginamonologen 2.0

Wie gaat haar nu vervangen?

Na onderling overleg hebben Lies Lefever, regisseur An Nelissen en productiehuis Driepees beslist om Lies te vervangen in de op til zijnde toernee van Vaginamonologen 2.0.

Na een lang herstelproces van een zware burn out is Lies weliswaar aan de beterhand, maar ze voelt zich nog niet fit genoeg om meteen in deze veeleisende productie mee te draaien. Lies werkt ondertussen aan nieuw materiaal om solo mee te gaan spelen en zal dat aan het publiek voorstellen in 2016. Regisseur An Nelissen is heel blij om Sandrine Van Handenhoven toe te voegen aan de cast en een fantastisch trio te laten vormen met Nele Goossens en Slongs Dievanongs.

Sandrine is bekend als zangeres sinds ze in 2004 furore maakte via de populaire talentenjacht Idool en haar spraakmakende Eurosongdeelname. Ze was ook een jaar te zien als omroepster op televisie. Ze acteerde eerder al in de musical “dreamgirls” en is binnenkort ook te zien in “Wat mannen willen”, het filmregiedebuut van Filip Peeters. Met Vaginamonologen 2.0 zet ze haar eerste professionele stappen in het theater.

Vaginamonologen 2.0 gaat op 8 oktober in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen.