.
News Image

Lien Degol vanaf nu te zien op Libelle tv

Tv-gezicht en stylingcoach Lien Degol is vanaf donderdag 11 september te zien op Libelle tv met haar gloednieuwe programma 'Met de complimenten van Lien'.
Tv-gezicht en stylingcoach Lien Degol is vanaf donderdag 11 september te zien op Libelle tv met haar gloednieuwe programma 'Met de complimenten van Lien'. Daarin ontvangt ze één kijkster in haar loft die een restyling wil in de haar vertrouwde stijl. Ze krijgt geen spectaculaire make-over, maar wordt een stijlvollere versie van zichzelf.

In de eerste aflevering nodigt Lien Anne uit, die na een maagverkleining veel kilo's verloren heeft en haar kledingstijl moet aanpassen aan haar nieuwe lichaam. Dat lukt niet zo goed; Anne hult zich nog steeds in dezelfde ruime kledij die ze droeg toen ze veel zwaarder was. Ze hoopt dat ze samen met Lien deze ‘tentenperiode’ achter zich kan laten. En daarvoor moet Anne eerst iets doen wat ze vreselijk vindt: nietsverhullende kledij aantrekken. Want Lien begint bij de basis, de lingerie, om zo stap voor stap met Anne haar eigen stijl terug te vinden.

Met de complimenten van Lien, vanaf 11/9 elke donderdag om 18.30u op Libelle tv (Kanaal 18 - Telenet)

Bio van Lien Degol

Meer Over:

Lien Degol