.
News Image

Leven Will Ferdy op cd en dvd

Je zou het hem niet nageven maar Will Ferdy is ondertussen al 87 jaar ! Hoewel Will nog kwiek en gezond door het leven gaat beseft Will dat het stilaan tijd wordt om wat extra rust te nemen en wat meer van het leven te genieten. Vorig jaar kondigde hij dan ook aan in de media dat hij in 2014 niet meer zou gaan optreden… maar er zou nog wel nieuw materiaal van hem verschijnen. Sinds kort ligt "Mijn Leven" in de winkel.

Als er iets is wat Will ons Vlaamse landje wil nalaten mocht hij op een dag van ons heen gaan… dan is het wel deze (laatste) productie waaraan hij heel lang heeft gewerkt… WILL FERDY 'MIJN LEVEN'. Dit is zonder twijfel Will's muzikale testament, een unieke CD + DVD release die Will's leven van 1927 tot de dag van vandaag in beeld brengt.

De DVD herbergt een unieke documentaire over zijn leven, de hoogtepunten maar ook de minder dagen. Een uniek document met beelden (o.a. uit het VRT archief) die nergens meer te zien zijn. Daarnaast bevat de DVD Will's afscheidsconcert van vorig jaar in volledige uitvoering. Via de bijhorende CD kan je het volledige concert nog beluisteren in je CD speler. Een uniek verzamelwerk van één van de boegbeelden van onze Vlaamse muziekgeschiedenis, niet te missen!

Bio van Will Ferdy

Meer Over:

Will Ferdy