.
Lenty Frans
zaterdag 13 maart 2021

Lenty Frans begrijpt er niets van: “gek dat hier heisa over ontstaat”

"Ik vind het een beetje gek dat hier heisa over ontstaan is."

In Duitsland werd de verkiezing voor Miss Duitsland gewonnen door een 33-jarige mama van twee kindjes. De leeftijdsgrens werd opgetrokken tot 39 jaar en ook getrouwde vrouwen en moeders mogen nu deelnemen. Het bikinidefilé werd geschrapt om niet langer als vleeskeuring te worden aanschouwd.

Darline Devos, organisatrice van de Miss België-verkiezing, is echter niet van plan haar verkiezing drastisch aan te passen naar Duits model. Voor- en tegenstanders staan lijnrecht tegenover elkaar, al begrijpt niet iedereen de heisa die hierrond ontstaat.

“Ik vind het een beetje gek dat hier heisa over ontstaan is”, vertelt Lenty Frans in TV Familie. “Als ze in Duitsland een verkiezing willen zónder defilé in bikini, is dat hun goed recht, toch? En als ze het geen probleem vinden dat hun miss mama is, waarom zouden wij ons daar dan druk over maken?” vraagt de Miss België van 2016 zich openlijk af in het weekblad.

Al meent de 27-jarige Lenty Frans wel dat het niet vanzelfsprekend is om een job te combineren met het kroontje van een Miss-verkiezing. “Ik denk wel dat het allesbehalve simpel is om een job en een gezin te combineren met die titel, zeker ook omdat Duitsland zo’n groot land is. Maar als de dame in kwestie dat ziet zitten, waarom niet?” klinkt het nuchter bij de voormalige Miss België in TV Familie.

Bio van Lenty Frans

Meer Over:

Lenty Frans