.
News Image

Leen Demaré vanaf 16 mei weer op de radio

Presentatrice aan de slag bij Nostalgie.


Vorige zomer raakte bekend dat Leen Demaré begin 2020 bij radiozender Joe zou verdwijnen. Het was een harde klap voor Demaré die jarenlang voor de radiozender werkte. “Ontslag is een soort van afscheid nemen, dat is een vorm van rouwen. Je moet al die stadia door”, reageerde Leen Demaré op Radio 1.



Maar liefst 33 jaar maakte Leen Demaré radio, “33 jaar, ik heb nooit iets anders in het leven gedaan. Het is niet evident om jezelf heruit te vinden. Ik heb trouwens nog nooit gesolliciteerd. Ik weet wel wat mijn talenten zijn, maar om die kwaliteiten te vertalen, dat is niet evident”, klinkt het verder. “Ik ben een overlever”, reageerde zij eerder dit jaar en dat blijkt nu ook zo te zijn. De kranten van Mediahuis pakken vrijdag uit het met nieuws dat Leen Demaré vanaf zaterdag 16 mei op zaterdag én zondag vanaf 7 uur 's morgens op Nostalgie te horen zal zijn.



Dat wordt pittig, want ik heb veel slaap nodig en vroeg opstaan gaat tegen mijn natuur in. Maar eens ik op ben, ben ik wel vertrokken. Ik merk bovendien nu pas hoe blij ik ben dat ik opnieuw op de radio mag. Dat voelt zo comfortable aan, reageert Leen Demaré in de krant.


Bio van Leen Demaré

Meer Over:

Leen Demaré