.
Laurie
dinsdag 23 februari 2021

Laurie uit The Voice Senior brengt nieuwe single uit

En dat is een nummer van Marva.

Met haar nieuwe single ‘Een eiland in groen en blauw’ blikt Laurie terug op haar deelname aan ‘The Voice Senior’. Met deze oude hit van Marva uit 1967 bevestigde de zangeres uit Stekene nogmaals haar uitstekende zangkwaliteiten en podiumervaring, wat vooral op extreem enthousiasme werd onthaald door jurylid Sam Gooris die haar coach werd.

Laurie kon dan ook doorgaan naar de volgende ronde, waardoor zij een tweede keer te zien was op VTM, wat haar populariteit in Vlaanderen zeker ten goede zal komen.

In de jaren ’70 werd zij bij haar optredens begeleid door het orkest PJ Dream uit Hoboken. Nadien is zij erin geslaagd een succesvolle solocarrière uit te bouwen met een tiental singles, waaronder diverse noteringen in de toenmalige BRT Vlaamse Top 10. Ondertussen staat zij al 12 jaar samen met de bekende presentator Werner Michels op de planken. Samen brengen zij een show met Nederlandstalige, nostalgische liedjes.

Laurie Goemaere was oorspronkelijk niet erg enthousiast toen zij het voorstel kreeg om aan ‘The Voice Senior’ mee te doen, maar is nu erg opgetogen dat ze dit heeft aangedurfd.

Haar nieuwe single ‘Een eiland in groen en blauw’ wordt uitgegeven door D & V, die hem voor streaming en download beschikbaar stelde bij de gekende portals.

Bio van Laurie

Meer Over:

Laurie

Bio van Sam Gooris