.
News Image

Laatste aflevering 'Het Lichaam van Coppens'

Voor een laatste keer alles op alles...
Met gemiddeld 848.000 kijkers en een marktaandeel van 37,1% (VVA 18-54, live+6), mogen Staf en Mathias terugblikken op een succesvol tweede seizoen van Het Lichaam van Coppens. Na al het zweten en zwoegen om met hun eigen lichamen een antwoord te vinden op de vragen van kijkers, is het voor de broers Coppens tijd om een stand van zaken op te maken en om de kijker mee te nemen achter de schermen van Het Lichaam van Coppens.

ONGEZIENE BEELDFRAGMENTEN, BLOOPERS EN EXTRA FILMPJES

Ze ploffen voor deze speciale aflevering neer in de sofa van hun tv-studio – Mathias naar goede gewoonte met zijn been onder zijn poep. Dit keer beantwoorden ze geen vragen, maar brengen ze een uitgebreid overzicht van de hoogtepunten uit de twee seizoenen. Zo komen we te weten wie van de broers het kleinzerigst is en waarom Staf er maar niet in slaagde om het angstzweet van Mathias te verzamelen. Maar we zien ook dat de broers heel wat hebben afgelachen en dat ze zich steeds voor de volle 100% hebben gesmeten, hoe gevaarlijk de proef soms ook was…

Vliegen met een stuntvliegtuig, zweven met heliumballonnen, met een quad over het water rijden, bevallen, 24 uur lang in complete isolatie gaan, uit een zinkende wagen ontsnappen, waterskiën en parasailen achter een roeiboot,… Een voor een komen de straffe proeven en waargemaakte jongensdromen van de broers aan bod. Met ongeziene beeldfragmenten en extra filmpjes gunnen Staf en Mathias de kijker een blik achter de schermen van hun programma. De beelden worden voor de gelegenheid afgekruid met straffe verhalen en sappige anekdotes van op de set.

Als extraatje krijgen we in deze special ook enkele nooit uitgezonden experimenten een kans. Zo wilden ze uitzoeken of geesten echt bestaan. Op zoek naar paranormale verschijnselen lieten de broers zich een nacht lang opsluiten in een behekst landhuis in Engeland.

De volledige aflevering van Het Lichaam van Coppens kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Het Lichaam van Coppens, donderdag 13 november om 20.35 op VTM.