.
Staf Coppens en Mathias Coppens
zaterdag 5 november 2022

Staf en Mathias Coppens veroveren nu ook Nederland

Mathias en Staf Coppens: “We hadden dit niet zo verwacht”

In Vlaanderen behoren Mathias en Staf Coppens al lang tot de lievelingetjes van het tv-publiek. Maar nu hebben ze ook Nederland veroverd met hun fantastische programma’s zoals ‘Het lichaam van Coppens’, ‘De Code van Coppens',…

Alles wat deze broers aanraken verandert in tv-goud. En nu zet dit fenomeen zich verder over de grens. “We hadden dit niet zo verwacht, maar we zijn natuurlijk erg blij dat Nederland ons zo omarmt”, zeggen Mathias en Staf Coppens aan TV Familie.

“Wat is dat toch met die Vlaamse tv-mannen”, vraagt de Nederlandse tv-kijker zich af. Zoveel leuke kerels in België, het is volgens hen niet normaal.

Ook het productiehuis ‘Roses Are Blue’, dat ‘De Code van Coppens’ maakt, zijn super blij. “We hadden dit niet verwacht maar zijn natuurlijk erg blij dat Nederland ons zo omarmt”, vertellen ze TV Familie.

Op financieel vlak is het ook zeer lonend om te scoren in Nederland. Het kijkpubliek is groter en dus zijn de budgetten dat ook. Er staat de broers dus nog een mooie toekomst te wachten.

Download onze app voor Android of iOS