.
News Image

Kom naar het 90ste verjaardagsfeest van Will Ferdy

Will Ferdy blaast op 9 maart 90 kaarsjes uit.


Will Ferdy wordt op 9 maart aanstaande 90. Deze prachtige verjaardag zal gevierd worden met een “Lunch & Concert” op zondag 12 maart 2017, 12u, in het Lindner Hotel te Antwerpen (Lange Kievitstraat 125), op de 12de verdieping, met een prachtig uitzicht over Antwerpen.



Er is een lunch in buffetstijl, koude en warme gerechten inclusief dessertbuffet. Dranken inbegrepen tot na de koffie en dessert. De namiddag wordt opgeluisterd met gastoptredens van Lissa Lewis, Jurgen De Smet, Yvette Ravell, Lilly West, de Melando’s, Phil Hunter, Mark Riské, Danny Sinclair, Bobby Setter, Patrick Fakkel en Johan Bracke - die uitsluitend songs uit het repertoire van Will zullen vertolken. De namiddag zal afgerond worden met een mini-concert van Will zelf.



En ook jij kan erbij zijn en dat voor amper 55 euro. Reserveren kan tot 4 maart 2017. Stuur een e-mail naar willferdy90@proximus.be met vermelding van naam, adres en aantal deelnemers. De toegangskaarten worden toegestuurd, waarna deze kunnen betaald worden via overschrijving.


Bio van Will Ferdy

Meer Over:

Will Ferdy