.
News Image

Koen Wauters en Valerie De Booser gaan scheiden

Straf nieuws!


Koen Wauters en Valerie De Booser gaan scheiden, dat heeft Koen Wauters net bekendgemaakt op Instagram. De twee waren 17 jaar getrouwd.

Koen maakte het nieuws zaterdagavond zelf bekend. Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing. We moeten eerlijk zijn met onszelf : door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid, klinkt het.


Het ongeloof is groot, Koen en Valerie die niet langer een koppel zijn. Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus : de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven.

Het leek een topkoppel te zijn, zelfs in tijden dat het gerucht de ronde ging dat Koen zijn Valerie bedrogen had. Dat nieuws heeft Koen altijd ontkend, Valerie moest er trouwens ook wel om lachen. En ook nu benadrukt Koen dat er geen derde in het spel is, want hij kent als geen ander de media. Die zoeken meteen naar een mogelijke reden voor de breuk. Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen. Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar. We hopen dat iedereen dat zal respecteren, besluit Koen Wauters.

Lees ook:

Koen Wauters: ‘F*ck de roddelaars’

Koen Wauters: “soms is er afstand tussen Valerie en mij”

Stiekem feestje voor Valerie De Booser en Koen Wauters

“Het huwelijk van Koen en Valerie De Booser wankelt”