.
News Image

Koen Wauters: “soms is er afstand tussen Valerie en mij”

Koen Wauters geeft toe dat zijn relatie soms mindere periodes heeft.


Koen Wauters heeft met ‘Tweesprong’ zonet het meest persoonlijke album van Clouseau uitgebracht en ook over zijn relatie praat de 52-jarige zanger-presentator openhartig in Dag Allemaal. “Ja, soms is er afstand tussen Valerie en mij,” geeft Koen toe dat zijn relatie soms door een dal gaat.

Koen Wauters en Valerie De Booser zijn ondertussen zeventien jaar samen en hebben met Zita en Nono twee kinderen. “Het zit nog heel goed tussen mij en Valerie,” geeft Koen Wauters toe in Dag Allemaal. “Maar als je zeventien jaar bij elkaar bent, zitten daar ups en downs bij, en die mindere periodes hebben wij ook gehad, absoluut. Maar gelukkig zijn er meer ups dan downs,” aldus de Clouseau-zanger.

Koen Wauters vertelt openhartig over hoe niet alles altijd perfect verloopt ten huize Wauters. “Wij zweven niet meer constant boven de grond van verliefdheid. Zo is het leven niet,” klinkt het eerlijk bij Koen. “Natuurlijk is er al eens ruzie, dat gebeurt in elk huishouden. Soms ben ik te veel aan het werk, en is er wat meer afstand tussen ons. Dan moet je allebei willen werken aan de relatie, om elkaar terug te vinden,” aldus Koen Wauters.