.
News Image

“Het huwelijk van Koen Wauters en Valerie De Booser wankelt”

Wat is er uitgekomen? 

Dit bericht was een jaar geleden ontzettend populair. Vier paragnosten vertelden in de week van Kerstmis in Dag Allemaal wat er in de sterren geschreven stond.



Joke Van de Velde zou zwanger worden nadat ze zich liet bevruchten in de spermabank, voor zover wij weten is dat niet gebeurd. Astrid en Bram Coppens zouden gelukkige ouders worden, daarvoor krijgen de paragnosten een half puntje want zij zijn zwanger.

Stijn & Nuria uit Blind Getrouwd zouden hetzelfde geluk delen en ja hoor, de paragnosten hadden gelijk. Meer zelfs, op het moment dat zij de uitspraak deden wat Nura al heel wat maanden ver. Ook Gert Verhulst en Ellen zouden nog een kindje krijgen, dat is echter niet gebeurd.

Ellen en Gert zouden trouwplannen hebben maar dat huwelijk zou uitgesteld worden omdat Jos, de vader van Gert, Verhulst gezondheidsproblemen zou hebben. Jos kwam inderdaad in het ziekenhuis te liggen.



Volgens paragnost Monique zou het huwelijk van Koen Wauters en Valerie De Booser wankelen, net zoals het huwelijk van Bart De Pauw trouwens. Oh ja, Bart Kaëll en Luc Appermont zouden trouwplannen hebben (dan toch???) en Helmut Lotti al voor de vierde keer in het huwelijksbootje stappen. Het huwelijk van Koen en Valerie is nog altijd een feit, meer zelfs: de liefde is nog altijd even groot zo niet groter dan vroeger. Het huwelijk van Bart De Pauw wankelde inderdaad maar dat kon zelfs een blinde voorspellen na de heisa van ruim een jaar geleden. De paragnosten hadden dus niet door dat Bart Kaëll en Luc Appermont al enkele jaren geleden stiekem trouwden? Marieke van Hooff en Helmut Lotti zijn voor zover wij weten nog niet getrouwd, of het moet stiekem gebeurd zijn.