.
News Image

Koen Vijverman in 'Zo Mooi, Zo Blond'

Gewezen Familie-acteur in nieuw theaterstuk.


Acteur Koen Vijverman keert terug naar de hete zomer van 1976! Naast Dorothy Wuyts en Saskia Debaere zal ook acteur Koen Vijverman vanaf april schitteren in de musical ‘Zo Mooi, Zo Blond’ van Event-Team.


Tijdens zijn opleiding als acteur te Brussel kon hij meteen starten bij verschillende theaters. Na enkele jaren theaterervaring kreeg hij de kans om het televisiedomein te verkennen en deed dit jaren onder vast contract bij o.a. ‘Familie’. Hij was reeds te zien in verschillende musicals, o.a. ‘Edith’ en ‘Ben’ en zal in deze productie de rol van François vertolken. Koen vervangt een geblesseerd acteur en start volgende week met de repetities.




Het verhaal

De voorbije jaren brachten José (Saskia Debaere), François (Koen Vijverman) en hun kinderen hun vakanties door in Torremolinos. Wegens ‘een slechte mossel’ tijdens hun vorige vakantie, wil François – tot groot ongenoegen van José – niet meer naar Spanje. Het gezin besluit op avontuur te gaan en huurt een caravan op Camping Bonanza in Blankenberge. Het loopt al meteen mis wanneer dit deftige gezinnetje de caravan naast Rosse Jeannine (Dorothy Wuyts) en haar dochter krijgt toegewezen …


Een feel-good musical met teksten van Gert Verhulst en Walter Van de Velde en heel wat klassiekers: Goeiemorgen morgen, Zomersproetjes, Knalrode gummiboot, De roos, Dag Vreemde man, … Deze onvergetelijke Vlaamse hits zullen het publiek doen wegdromen naar de tijd van toen en staan steevast garant voor ambiance.




‘Zo Mooi, Zo Blond’ is te zien vanaf april tot en met juli in verschillende theaters.

Tickets: www.sherpa.be