.
Koen De Bouw
woensdag 7 februari 2024

Koen De Bouw: “Het blijft moeilijk om te beoordelen”

Hij heeft een nieuwe hoofdrol beet

Op Streamz kan er gekeken worde naar ‘Styx’. Het programma speelt zich af in Oostende en heeft kleppers als Sebastien Dewaele en Koen De Bouw in de hoofdrol. Het is een misdaadreeks, met een horrortintje. De verwachtingen zijn in elk geval hoog gespannen.

Een reeks met Koen De Bouw in de hoofdrol, dat kan alleen maar goed zijn. En dat is ook wat een krantenrecensent schreef. Zo’n compliment doet Koen veel deugd.

“Eerlijk gezegd blijft het, zelfs met al die jaren ervaring, moeilijk om op basis van het scenario te beoordelen of het al dan niet een goeie productie wordt. Want zet er vier verschillende regisseurs op en je krijgt vier uiteenlopende eindresultaten. Maar bij een reeks als 'Styx' moet je tijdens het lezen van het script elke pagina zo snel mogelijk willen omdraaien”, begint Koen in Primo.

In Vlaanderen hebben we niet veel misdaadreeksen met een vleugje horror en het is ook een genre waar Koen nooit eerder voor heeft gekozen.

“Maar tijdens de periode van de maatregelen zijn we thuis eens op 'The Last of Us' gestoten en we zijn blijven kijken. Ik kan alleen maar hopen dat 'Styx' voor de kijkers ook een mooie eerste ontmoeting met het horrorgenre wordt.”

Bio van Koen De Bouw

Meer Over:

Koen De Bouw