.
News Image

Koen Crucke gaat uit zijn dak

Koen Crucke zoals je hem nog nooit zag.

De strijd om een vakantie op het strand gaat onverminderd voort. Presentator Niels Destadsbader laat elke dag twee sympathieke onbekende Vlamingen zijn zomerse arena betreden met aan hun zijde een leger aan bekende koppen. Deze week fleuren Q-dj’s, Dubbelspel-acteurs en Studio 100-gezichten de zomer op. Koen Crucke ziet het alvast helemaal zitten en gaat uit zijn dak om zijn team naar de overwinning te loodsen.

AFLEVERING 21 OP MAANDAG 8 AUGUSTUS 2016 OM 20.35
Valerie Vander Ghinste uit Edegem snakt naar een leuke vakantie na enkele slechte ervaringen in Frankrijk. Ex-Missen Ellen Petri, Véronique De Kock en… William Boeva steken haar een handje toe om de hoofdprijs veilig te stellen. Finalist Mr. Gay Belgium 2016 Tim Van Bael uit Heist-op-den-Berg is pas afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Hij verwelkomt huidig Miss-België Lenty Frans, ex-Miss België Justine De Jonckheere en Steven Goegebeur in zijn team.

AFLEVERING 22 OP DINSDAG 9 AUGUSTUS 2016 OM 20.35
Tiffany Van Eenoo uit De Haan houdt van kindermode en is momenteel volop bezig met het opstarten van haar eigen kinderschoenenwinkel. Haar speelse team bestaat uit William Boeva, Marie Verhulst en Jacques Vermeire. Yasmine Florquin uit Vilvoorde studeert af als leerkracht en houdt haar eigen dansschool open. Zij kan rekenen op de steun van het Gentse trio Katja Retsin, Sioen en Miguel Wiels.

AFLEVERING 23 OP WOENSDAG 10 AUGUSTUS 2016 OM 20.35
Ook voor hobbyfotografe Christina Van Goethem uit Westmalle en studente Louka Vanderbiest uit Zaventem klinkt een reis naar de zon als muziek in de oren. Christina is geen Qmusic-luisteraar, maar prijst zich toch gelukkig met Q-dj’s Sean Dhondt, Heidi Van Tielen en Jolien Roets. Louka laat zich in de grote blauwe Wifi-zetel bijstaan door de gretige Studio 100-gezichten Koen Crucke, Peter Van De Velde en Walter Baele.

AFLEVERING 24 OP DONDERDAG 11 AUGUSTUS 2016 OM 20.30
Carol Vermeulen uit Hoeilaart speelt geregeld poker en waagt nu haar kans in Is er Wifi in Tahiti?. Samen met de alternatieve versie van K3 - Kürt Rogiers, Kadèr Gürbüz en Kris Wauters - gaat ze voor de volle pot. Sven Ooms uit Mol is grote fan van Amerika en wil graag in de voetsporen treden van glamourdiva’s Paris Hilton, Kim Kardashian en Astrid Bryan. Hij vertoeft in goed gezelschap met Dubbelspel-acteurs Tinne Ceuppens, Antony Arandia en Peter Van Asbroeck.

Download onze app voor Android of iOS