.
News Image

Kleinkunstfestival in Berlare

Unieke affiche vor derde kleinkunstfesitval van Berlare.


Op 24 oktober opent CC Stroming in Berlare zijn deuren voor alle liefhebbers van Nederlandstalige liedjes met inhoud, ook wel Kleinkunst genaamd.

Voor het 3de jaar op rij brengt het Kleinkunstfestival meerdere gelauwerde artiesten uit het genre samen voor een avondvullende show. Deze editie is door zijn samenstelling en diversiteit uniek en onuitgegeven in Vlaanderen. Het wordt ongetwijfeld ook de mooiste editie in dit Kleinkunst drieluik.Programma:

Ed Kooyman: heeft zopas nog een nieuwe CD uit. Hij combineert oude hits als “Kongee”, “t’Is nie meer wat t’ gewist is” e.a. met verrassend mooie songs uit dit nieuwe album. Momenteel staat hij met zijn nieuwe singel 'Corneel' op de Radio-2 playlist.Rembert De Smet (ex zanger 2 Belgen): bracht op de Gentse feesten aan St. Jacobs samen met muzikanten van Walter De Buck een hommage aan deze Gentse volksheld, op het Kleinkunstfestival doen ze het nog eens over. Klassiekers als “t’Vliegerke”, “In mijn stroatje…” en zoveel meer. VREE WIJS!Della Bosiers en Ben Van der Linden: is in Vlaanderen een vaste waarde, naast haar gekend materiaal als “Fleur de buda” en “Jefke”brengt ze ook even hulde aan Conny Van Den Bos.Lenny Kuhr: Deze grote dame verwierf faam in 1969 toen ze het Eurovisie Songfestival won met “De troubadour”. Sinsdien heeft ze reeds 30 albums uitgebracht en stond ook meermaals in de hitlijsten (nr 1 met “Visite”). Onlangs werd ze in Nederland bekroont met de prestigieuze Bronzen Leeuw voor beste Kleinkunst artieste. Ze is enkel op dit Kleinkunstfestival te gast.Alle artiesten worden op het podium begeleid door topmuzikanten met een brede waaier aan akoestische instrumenten. Kleinkunst in zijn puurste vorm!Tickets: € 19,00 (vvk).Voor reservatie genummerde plaatsen: tickets@suchanight.be of 0477/35.98.79