.
News Image

Zwangere Kirsten Lemaire uitgeschakeld

Van welke tegenkandidaat is Kirsten Lemaire zwanger? En welk geheim heeft Cath Luyten onthuld?


De Slimste Mens Ter Wereld legde een paar zaken bloot. Zo blijkt Kirsten Lemaire al vijf maanden zwanger te zijn- ze weet zelf niet meer wat er gebeurd is - en dat was zelfs Cath Luyten volledig ontgaan. Erik Van Looy vroeg het op de vrouw: Je weet van wie? Van welke tegenkandidaat is het dan? Maar ook Cath Luyten had wat op te biechten. Blijkbaar had zij ooit een relatie met de Italiaan Franco Fabrizio, iets wat zelfs haar man Frank Raes nog niet wist.



Qua humor viel het niveau al bij al mee. Ook zonder Bart Cannaerts kwam The Loft weer ter sprake. Daar zorgden Lieven Scheire en Frank Focketeyn wel voor. Zij vielen in het begin van het programma van hun stoel toen ze de vallende sterren van Q-Music uitbeelden. Diezelfde twee kregen nadien de kans om de zes basisemoties van een mens uit te beelden en dat deden de juryleden bijzonder goed. Zo goed zelfs dat Cath Luyten meteen alle zes antwoorden correct opnoemde. Hilarisch was ook het moment dat de kandidaten een hees schreeuwende fan imiteerden



We kregen niet meteen de meest sterke quiz te zien maar er is geen reden tot klagen. Voor die ene keer dat we eens twee vrouwen zien opboksen tegen een man kunnen we zeggen dat die vrouwen toch hun mannetje stonden. Kristen en Cath zouden respectievelijk 285 en 338 seconden verzamelen. Cath Luyten was meer dan verdiend de winnares op woensdagavond. Marnix Peeters bengelde onderaan met 279 seconden, amper 6 minder dan de zwangere Kirsten Lemaire. Gedurende de ganse finaleronde was het spannend: Marnix en Kirsten waren aan elkaar gewaagd. Marnix zocht bij de laatste vraag lange tijd naar dat ene antwoord om Kirsten uit te schakelen maar hij bewees nog maar eens dat hij een sterke kandidaat is en wel eens De Slimste Mens Ter Wereld zou kunnen worden.



Donderdag komen Cath Luyten en Marnix Peeters elkaar dus weer tegen in deze quiz en krijgen ze het gezelschap van Sven De Leijer. Durf jij je wagen aan een prognose?


Bio van Frank Raes, Frank Focketeyn en Lieven Scheire