.
News Image

Kathy Pauwels weg bij VTM

VTM Nieuwsdienst neemt afscheid van Kathy Pauwels.


In onderling overleg hebben VTM Nieuwsdienst en Kathy Pauwels besloten hun samenwerking te beëindigen. Kathy was sinds de start van VTM in 1989 in dienst en legde een indrukwekkend parcours af. Gedurende twaalf jaar was zij één van de vaste nieuwsankers en sinds 1999 presenteerde ze Royalty, het wekelijkse magazine van de Nieuwsdienst rond binnen- en buitenlandse koningshuizen. Ze was ook reportagemaker en een tijdlang eindredacteur van het programma. In 2013 volgde een time-out voor Kathy omwille van gezondheidsredenen. Eerder dit jaar keerde ze tijdelijk terug naar Royalty als reportagemaker.



Kris Hoflack, Algemeen Hoofdredacteur van VTM NIEUWS : “Wij wensen Kathy uitdrukkelijk te bedanken voor de vele jaren van inzet op onze nieuwsredactie. We hebben haar professionalisme altijd ten zeerste weten te appreciëren en vele kijkers met ons. We wensen haar het allerbeste toe voor al haar toekomstige plannen.”



Kathy Pauwels : “Ik begin nu een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven en blik met veel trots terug op de voorbije intense en mooie jaren. Uiteraard is dit voor mij een emotionele beslissing, maar ik ben er zeker van dat ik mijn jarenlange ervaring nog kan aanwenden voor projecten die mij in de toekomst wachten. Ik wil in het bijzonder Mike Verdrengh en wijlen Guido Depraetere bedanken voor het talent dat ze in me zagen en vanzelfsprekend ook de kijkers.”


Bio van Kathy Pauwels

Meer Over:

Kathy Pauwels VTM

Bio van Kris Hoflack, Guido Depraetere en Mike Verdrengh