.
Karen Damen
zaterdag 21 november 2020

Karen Damen meteen in tranen in The Voice Senior

Hier gaan we weer!


Wat een straffe prestaties vrijdagavond in de eerste aflevering van 'The Voice Senior'. Er zijn nog zekerheden in het leven, één van de kandidaten zorgde meteen voor tranen bij Karen Damen.

Marie-Jeanne Vandyck uit Halen kwam op haar 63ste jaar kans wagen en koos voor het nummer 'Just An Illusion' van BZN. Dat nummer was in de jaren 80 een veelgedraaide plaat in Nederland en Vlaanderen. Marie-Jeanne bracht er een eigen versie van, bijzonder breekbaar en origineel gebracht. Karen Damen was snel overtuigd en drukte al voor het eerste refrein af. Maar nadat Walter Grootaers hetzelfde deed, brak bij Karen Damen het angstzweet uit.

De lofzang van Walter Grootaers aan het adres van Marie-Jeanne zorgde al snel voor een gevatte tegenreactie van Karen Damen. Efe voor alle duidelijkheid. Marie-Jeanne, ik heb als eerste gedraaid. Kunt u dat onthouden bij het maken van uw keuze zometeen?, reageerde Karen Damen. Ten tweede: wat een graaf wijf ben jij? Ik ben een beetje jaloers, ik vind het fantastisch wat je doet. Dat is helemaal mijn ding. Walter, dit is mijn ding. Walter geeft Marie-Jeanne bijna de pap in de mond om toch voor Karen te kiezen, kwestie van de goede vrede te bewaren. Marie-Jeanne kiest voor Karen en die is zo blij dat zij van blijdschap enkele traantjes laat rollen. Ik ben de gelukkigste mens op de aardbol, reageert Karen Damen.