.
Kaat Bollen
zaterdag 9 januari 2021

Kaat Bollen te sexy voor psycholoog

Psychologencommissie veroordeelt Kaat Bollen

Het is geen al te leuke jaarovergang geworden voor Kaat Bollen. De seksuologe werd vorig jaar veroordeeld omdat zij zich niet waardig had gedragen.

Kaat Bollen maakte onder andere reclame voor een een pornofilm en dat neemt de Psychologencommissie haar kwalijk. Bollen werd veroordeeld, zij ging in beroep omdat zij van mening was dat zij niets verkeerd deed.

Helaas krijg Kaat Bollen ondertussen minder leuk nieuws. "Ook in beroep vindt de psychologencommissie dat ik de waardigheid van het beroep in gedrang breng. De waarschuwing bleef dus overeind. Ik kan er niet bij. Waarom is sexy en/of vrouwelijk niet waardig?", vraagt zij zich op Instagram af.

"En sinds wanneer oordelen wij psychologen over de waardigheid van anderen? Moeten wij niet juist een open vizier hebben én authenticiteit aanmoedigen? Sinds wanneer moeten we als psychologen waardiger zijn dan anderen? Zijn we dan niet net mensen die er voor andere mensen proberen te zijn? Zit onze kracht als psycholoog niet net in het mens zijn en de ontmoeting tussen twee mensen? Ik Kan Er Niet Bij", benadrukt Kaat Bollen in haar post op Instagram.

Bollen heeft de knoop doorgehakt, zij stopt als psycholoog. Op Instagram verduidelijkt zij de reden voor deze beslissing. "Als psycholoog zijn anno 2021 inhoudt dat ik niet mijzelf mag zijn (zelfs niet in mijn privéleven, want daar gaat dit over!) dan ben ik liever geen psycholoog. Ik heb dus besloten om mijn lidmaatschap van de psychologencomissie op te zeggen (en dus ook mijn titel van psycholoog in te leveren). Dat doet pijn en dat is moeilijk. Gelukkig ben ik ook nog oplossingsgericht therapeut en seksuologe en kan ik dus mensen blijven bijstaan en ontmoeten", benadrukt Kaat Bollen.

Bio van Kaat Bollen

Meer Over:

Kaat Bollen