.
Julie Vermeire
zondag 21 november 2021

Julie Vermeire kreeg haar eerste GSM cadeau van haar mama: “ze vond dat cool”

Ze was toen amper 8

Julie Vermeire is de dochter van Eva Pauwels en Jacques Vermeire. Haar ouders zijn al heel vroeg gescheiden en zo woonde ze de ene week bij papa Jacques, de andere week bij mama Eva. Mama Eva heeft het niet altijd even gemakkelijk gehad toen ze haar kinderen elke week moest missen en gaf haar kinderen toen hun allereerste smartphone cadeau.

“Ze vond dat cool om ons dat te kunnen geven. Zo konden we altijd met mama bellen, met papa en met oma. Acht jaar is jong om een gsm te krijgen, maar ik wil wel even zeggen; ik heb echt een leuke jeugd gehad met mijn poppen, met knikkers, lego en bloemetjes verkopen op straat. Ik heb veel buiten gespeeld.”

De dag van vandaag is Julie een veel gevolgde ster op Tik Tok en Instagram en is ze een groot voorbeeld voor heel wat jongeren. Al zijn niet alle reacties even positief. “Ik blijf dat moeilijk vinden. Je leest honderd positieve reacties en die ene negatieve blijft hangen. Nu laat ik dat passeren, maar twee jaar geleden zou ik echt in een hoekje hebben gezeten om te wenen.”

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire

Bio van Jacques Vermeire en Eva Pauwels