.
Juan Gerlo met Line Ellegiers
dinsdag 25 april 2023

Juan Gerlo: “We waren gewoon niet ‘meant to be’”

Ze hadden zes jaar een relatie

Juan Gerlo was een aantal jaren samen met actrice Tinne Oltmans tot zij verliefd werd op acteur Oscar Willems. Juan heeft de breuk ondertussen kunnen verwerken, maar moet toegeven dat het veel pijn heeft gedaan.

Het had tijd nodig en hij heeft altijd respect gehad voor de keuze die Tinne heeft gemaakt en die ze samen maakten. Ze waren tenslotte zes jaar samen en hebben heel wat moois met elkaar gedeeld.

“Als het niet gaat, gaat het niet. Dat wil zeggen dat wij niet ‘meant to be’ waren. En anders had ik Luka, mijn nieuwe partner, ook nooit leren kennen hé. Wat wij nu hebben… ik voel me zo geweldig als ik bij haar ben”, glimlacht Juan verliefd in Dag Allemaal.

Juan moet toegeven dat het eventjes heeft geduurd voordat hij de breuk tussen hem en Tinne heeft kunnen verwerken en alles een plaats heeft kunnen geven. Al heeft hij nu het gevoel dat eindelijk alles volledig is afgerond.

“Ik had ook niet verwacht dat ik iemand zou ontmoeten op wie ik zo verliefd zou worden en met wie ik zo hard naar de toekomst uitkijk. Ik heb tussendoor wel gedatet, maar door Luka tegen te komen ben ik er pas echt weer klaar voor.”