.
Johan Kalifa
woensdag 21 juli 2021

Johan Kalifa brengt derde single uit

"Het leven is een wonder"

Johan Kalifa, beter bekend als politieagent Obi uit De Buurtpolitie, is zoals jullie ondertussen misschien al weten niet alleen acteur, maar ook zanger.

Met zijn eigen interpretatie van 'Vlaanderen' van Paul Van Vliet maakte het grote publiek voor het eerst kennis met Johan Kalifa als zanger. Na zijn eerste cover ging hij verder met eigen nummers. In de zomer van 2020 bracht hij ‘Dans met me mee’ uit en in het najaar van datzelfde jaar kwam ook ‘Winterwonderland’ uit. Na het succes van deze twee nummers was de keuze snel gemaakt. Johan Kalifa gaat op dezelfde manier verder en brengt nu dan ook zijn derde eigen nummer uit ‘Voor mekaar’.

Johan Kalifa: “Na ‘Dans met me mee’ en ‘Winterwonderland’ is mijn derde eigen nummer ‘Voor mekaar’ opnieuw een typisch Johan Kalifa nummer geworden. Het is een vrolijk nummer met een zomerse beat dat zich tekstueel richt op het leven en het mooie van de wereld. Het nummer vertelt hoe je een eigen richting in het leven moet vinden door te genieten van de kleine wonderen ervan. De diepe betekenis van de tekst hebben we in de videoclip op een luchtigere manier in beeld gebracht", laat de zanger weten.

"De mooie beelden van de Antwerpse skyline en de bakkersmolen in Essen zijn het perfecte voorbeeld van hoe je kunt genieten van iets kleins. De dansers van dansstudio Pivolte onder leiding van Werner Leysen geven het nummer een extra zomerse vibe. Daarnaast weerspiegelen de figuranten dan weer het dagelijkse leven. Hoe bepaal je een richting in je leven? Welke richting ga je uit en door wie word je geholpen om die richting te zoeken en uiteindelijk te vinden. Ik ben zeer blij met het resultaat van zowel de videoclip als het nummer en ik hoop dat mijn derde single even goed onthaald wordt bij het grote publiek zoals ‘Dans met me mee’ en ‘Winterwonderland’", besluit de zanger.

Bekijk hier de clip

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Johan Kalifa

Meer Over:

Johan Kalifa