.
News Image

Joe-presentatrice doet zotte dingen

Wie haalt dit nu in haar hoofd?


Joe-presentatrice Els De Craecker is al een tijdje door het sportvirus gebeten. Els deed een tijdje geleden mee aan de 70.3 Ironman in Dubai en ze heeft de smaak volledig te pakken. Lopen, zwemmen en fietsen, Els maakt er met plezier tijd voor vrij. En dat doet ze niet zomaar bij haar in de buurt. Neen, dinsdag nam Els het vliegtuig op de luchthaven van Charleroi. De bestemming? Toulouse. Een welverdiende vakantie? Niet echt. Els gaat even over en weer om in Toulouse te gaan zwemmen. Ja, het is eens wat anders dan gewoon in het plaatselijke zwembad een training te houden.

​Els doet regelmatig één of andere Europese bestemming aan. Ze vertrekt in de loop van de dag, sport op haar bestemming en keert de volgende dag gewoon terug. Of Els geld in overvloed heeft? Niet echt. Maar een ticket via Ryanair naar Toulouste kost haar amper geld: 15 euro.



​Els beleeft als sportend de tijd van haar leven. Eerder deze maand was ze nog in Milaan waar ze ging lopen. Even over en weer, ginder één nacht slapen in een hostel en de volgende dag terug thuis. Een sportief uitje dat haar amper 90 euro heeft gekost. Els grijpt elke kans om een uitstapje te maken. Tussendoor is er ook ruimte voor wat cultuur en om toerist te spelen. Ja, die Els die doet het toch maar. Afgelopen weekend liep zij nog de marathon in Antwerpen. Je zal zo'n zotte doos maar in huis hebben. Oeps ja, ze is nooit thuis. Dit jaar wil Els bijvoorbeeld nog deelnemen aan de Ironman in Barcelona. Kan je haar ingelijk geven? Niet echt want je leeft maar één keer.


Bio van Els De Craecker

Meer Over:

Els De Craecker