.
News Image

Herbert Bruynseels en Els De Craecker weg bij Joe

Twee stemmen verlaten radiozender Joe .


En wanneer horen we u nog es op de radio? 'Niet meer', schreef Els De Craecker maandagavond op Facebook. Ik weet het, er zijn al wat kogels door de kerk gegaan de laatste tijd, maar deze is de laatste.. ik stop bij Joe. Een behoorlijke sprong in de onzekerheid en het is met de krop in de keel dat ik dit schrijf, maar ongetwijfeld snel een update hier over mn nieuwe plannen (hoop ik), voegde de presentatrice eraan toe. Maandag ging het gerucht de ronde dat Els besloten had om Joe (FM) te verlaten en daar is het niet bij gebleven. Ook Herbert Bruynseels verlaat de zender. Het nieuws komt niet echt als een verrassing. Joe trok onlangs Ann Van Elsen en Born Crain aan en waar mensen komen, daar gaan ook mensen.

​Anja Peelman bevestigde het nieuws maandagavond: Het zit dus zo dat Herbert Bruynseels en Els De Craecker vandaag hebben beslist om Joe te verlaten. Hun beslissingen staan volledig los van elkaar. Herbert gaat een nieuwe uitdaging aan bij Landrover en volgt daarbij een nieuwe passie van hem. Ook Els heeft de beslissing gemaakt om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

​Bij Medialaan hebben ze alle begrip voor de beslissing van Els en Herbert. We zijn Herbert en Els bij Joe heel erg dankbaar voor alle mooie jaren dat ze radio hebben gemaakt. Joe heeft de voorbije maanden heel wat nieuwe mensen aangetrokken door het nieuwe verhaal, er zit dan ook heel wat vernieuwing in het schema. Denk aan Sven Ornelis, Anke Buckinx, Rani De Coninck, Kris Wauters, Luk Alloo, … Binnenkort krijgt de radiozender ook nog versterking van Ann Van Elsen en Born Crain in de zomer.​


Bio van Herbert Verhaeghe en Els De Craecker

Bio van Ann Van Elsen en Born Crain