.
News Image

Jeron Dewulf als rechter

Jeron Dewulf als rechter in advocaat van de duivel op 2BE.
Twee advocaten die een rechter en een volksjury proberen te overtuigen waarom een bepaald kwaad uit onze wereld verbannen moet worden. Dat is waar het om draait in het nieuwe humoristische 2BE-programma Advocaat van de Duivel. Jeron Dewulf neemt de rol van rechter op zich en wordt telkens vergezeld door twee bekende Vlaamse comedians die in de huid van advocaat kruipen. Onder meer Philippe Geubels, Jacques Vermeire, Jan Jaap van der Wal, Sven De Ridder, Adriaan Van den Hoof, Bert Gabriëls, Thomas Smith, Jens Dendoncker en Christophe Stienlet komen al hun standpunt verdedigen in de rechtbank. Soaps, voetbal, alcohol, porno, kinderen en bejaarden: het zijn maar enkele van de uiteenlopende onderwerpen die aan bod komen. Elke week voeren de twee advocaten een bikkelharde strijd om de publieksjury in de studio te overtuigen. Jeron stelt uiteindelijk het vonnis op.

Na Foute Vrienden, duikt Jeron Dewulf dit voorjaar opnieuw op bij 2BE. Dit keer heeft hij de touwtjes in handen in zijn rechtbank: “Als rechter krijg ik de kans om het vuur aan de schenen te leggen van mijn collega-comedians en die kans laat ik niet liggen. Ik ben streng, maar zelden rechtvaardig. In dit programma worden gevestigde waarden in vraag gesteld en heilige huisjes omver geworpen.”

Voor Advocaat van de Duivel werkt 2BE voor het eerst samen met productiehuis Pretpraters. De opnames starten in februari. Het programma zal dit voorjaar nog te zien zijn bij 2BE. Meer informatie volgt later.