.
Christiaan Graulus
zondag 6 november 2022

Jana uit ‘Blind Getrouwd’: “We zijn er klaar voor”

Er werd gepolst of ze het zagen zitten

Een klein awkward momentje tijdens ‘Blind Getrouwd’ toen expert Wim Slabbinck vroeg of Jana en Christiaan niet klaar waren voor de volgende stap in hun relatie. Na wat gegiechel en gelach moest het koppel bekennen dat ze dat wel zagen zitten.

“Na die kus in de zetel voelde ik dat ik klaar was voor die volgende stap. En blijkbaar had Christiaan daar hetzelfde idee over. Seks leek ons een logische stap. Er waren geen issues, onze communicatie zat goed, de aantrekking was er… dus ja, dan is seks totaal niet vreemd hé”, klinkt het bij Jana in Tv Familie.

Het koppel ging ook voor het eerst samenwonen en daarvoor was al meteen een goede planning voor nodig. Christiaan werkt in shiften en daar moet Jana rekening mee houden.

“Dat was toch één van de moeilijkste punten in ons huwelijk. Ook omdat ik iemand ben die normaal van dag tot dag leef. Ik hou van spontane dingen. Maar door onze agenda’s was dat onmogelijk. We hebben serieus moeten plannen. En dan was er nog altijd de afstand.”

Jana woont in Lokeren en moest samenwonen met Christiaan in Kontich. En dat is voor haar toch een grote afstand. “Ik moest elke dag twee keer door de Kennedytunnel. Terwijl het anders tien minuten fietsen is naar mijn werk. Dat was wel een dingetje. Plots waren mijn avonden een heel stuk korter."