.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont uit Blind Getrouwd
donderdag 22 december 2022

Joren uit Blind Getrouwd: “Hij dacht dat ik seks ging hebben tijdens de eerste nacht”

Een weddenschap met een leuk gevolg

Aan daten zijn Joren Dumont en Christiaan Graulus nog lang niet toe. Ze zijn alle twee nog volop aan het bekomen van hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur en zijn het allemaal nog volop aan het verwerken. Al kunnen ze niet vermijden dat ze nog elke dag berichtjes krijgen met een vraag om te daten.

“Ik ga die aanzoeken ook niet in mijn achterhoofd houden voor wanneer ik er klaar voor ben. Ik kan niet voorspellen hoe ik me over een paar maanden ga voelen. Dus stuur ik naar die meisjes: ‘Dank je voor je bericht, maar ik voel me daar eerlijk gezegd niet klaar voor.’ Ik wil nu vooral tijd nemen voor mezelf”, zegt Christiaan in Dag Allemaal.

Het experiment is al van juli geleden en sinds dan zitten de mannen zonder partner, en dus ook zonder s*ks. En daarover had Joren een opmerkelijke weddenschap.

“Mijn copain, zanger Christoff en ik hadden daar een weddenschap over. Hij was ervan overtuigd dat ik ging ‘consumeren’ tijdens de huwelijksnacht. Dat was niet zo, dus zijn verloren weddenschap zal nog een heel grappige gebeurtenis opleveren. Spannend, hé?”

Ook de ex-partners van Joren en Christiaan, Lien en Jana, hebben nog geen nieuwe partner. Maar het is hen wel van harte gegund. “Als Lien vandaag haar prins tegenkomt, ga ik blij zijn voor haar. Ik zou die jongen een bericht sturen: ‘Verzorg ze goed, je hebt een klasse madam vast.”