.
News Image

Jan Becaus over The Sky Is The Limit

Jan Becaus maakt brandhout van The Sky Is The Limit.


Sinds hij bij de N-VA actief is, hadden we niks meer van Jan Becaus vernomen. Maar het gewezen nieuwsanker laat nu plots van zich horen. In een column haalt hij in niet te verstane woorden keihard uit naar de gezichten van The Sky is the Limit. Deze bloemlezing willen we u niet onthouden.



Over Danielle en Tom: “Uit piëteit voor haar overleden moeder heeft de vrouwelijke kant van dit koppel zich voorgenomen om het fortuin dat mama haar heeft nagelaten compleet op te doen. Ze wordt daarbij ijverig geholpen door haar toyboy, een skelet met paardenstaart”



Over Willy Naessens: “Tycoon van de Vlaamse industriebouw en zodoende mee verantwoordelijk voor de verloedering van ons landschap”



Over Philip Cracco: “Kloon van Marc Coucke. Geld verdienen kan hij dus als geen ander, maar voorts is hij volslagen onbeholpen. Hij weet niet eens hoe hij het fornuis moet aanzetten om soep op te warmen”



Over Michel Van den Brande: “De man práát niet, hij blaft als een kwaaie bulldog die zopas zijn kluif is afgepakt. Bij voorkeur doet hij dat tegen zijn vriendin. Wat die sloor bezielt om telkens terug te keren, is voer voor psychiaters”



Peter Boeckx, maker van het programma, is ontzettend boos op Becaus. Hij zegt het raar te vinden dat het net Becaus is die hierop afgeeft. Zelf verdient hij duizenden euro's om niks te doen in de senaat.


Bio van Jan Becaus

Meer Over:

Jan Becaus