You are here

Aisha Van Zele en ex van Tanja Dexters zijn een koppel

04/08/2020 05:10-

Na amper 6 maanden verliefd.

Eerder dit jaar verloor Aisha Van Zele haar man Philip Cracco, een bijzonder pijnlijk moment. Amper 7 maanden later samen is zij alweer verliefd en de gelukkige is geen onbekende: Miguel Dheedene, de 42-jarige ex van Tanja Dexters. Dheedene dook de afgelopen weken meermaals in de pers op. Samen met zijn broer Gregory en papa Luc hebben zij recent de vennootschap Air Republic Antwerp opgericht. Zij zijn het eigenlijk die in Antwerpen vorige maand ‘Le Pristine’ openden, een nieuwe zaak van Sergio Herman. Maar eigenlijk zijn het Luc, Gregory en Miguel die het financieel plaatje beheren.

Aisha vertelt in Gazet Van Antwerpen dat zij beseft dat er achterklap zal zijn. “Misschien vinden sommigen het te snel om aan iets nieuws te beginnen. Natuurlijk werkt de pers dat ook een beetje in de hand”, vertelt Aisha in Gazet Van Antwerpen. “Daarom had ik onze relatie liever nog even stilgehouden. Maar eens de geruchtenmolen begint te draaien, is er geen houden meer aan.”

Aisha leerde Miguel kennen via een vriendin van haar, zij is de schoonzus van Miguel. “Het toeval wil dat hij die avond ook langs dat terrasje passeerde. Er was een serieuze vonk. Laten we zeggen dat ik voorzichtig verliefd ben”, knipoogt Aisha. Kan je Aisha ongelijk geven? Het leven gaat verder, hoe hard dat ook mag zijn. En als Miguel haar pijn ook maar een beetje kan verzachten, dan is dat alleen maar positief.