.
News Image

Inge Moerenhout met spijt in het hart: “ik zal nooit kinderen krijgen”

Ik wou graag mama worden


Inge Moerenhout onthult in Dag Allemaal dat ze een grote kinderwens koesterde. Helaas heeft het niet mogen zijn. “Ik wou graag mama worden, maar dat is niet gelukt, ook niet na enkele in-vitropogingen,” vertelt Inge Moerenhout in Dag Allemaal.



Haar echtgenoot Patrick Castelain stortte zich op zijn carrière, maar voor de voormalige zangeres en presentatrice duurde het wat langer om het een plaats te geven. “En toch was ik het die wou stoppen met de ivf-behandelingen,” geeft Inge toe.



“Die hormonen in mijn lijf veranderden mij: ik werd een dramaqueen en verdikte zienderogen. Als je dan een baby in ruil krijgt, neem je dat er graag bij. Maar dat was niet zo,” klinkt het ontgoocheld bij Inge Moerenhout.



Maar ondertussen heeft Inge Moerenhout het allemaal een plaats kunnen geven: “het universum geeft en neemt,” klinkt het berustend.



En Inge Moerenhout deelt een kangoeroewoning met haar broer die een alleenstaande papa is na zijn scheiding. Op die manier kan ze zich vaak uitleven met de kinderen van haar broer. “Voor mij en Patrick zijn dat onze kinderen, onze leenkindjes,” glimlacht Inge Moerenhout in Dag Allemaal


Bio van Inge Moerenhout

Meer Over:

Inge Moerenhout