.
Opium, Inge Moerenhout, Joyce De Troch, Katia Alens
zaterdag 20 augustus 2022

Inge Moerenhout: “De mayonaise pakte niet”

K3 moest het imago van Opium evenaren

Wie herinnert het zich nog, Opium op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Joyce De Troch, Inge Moerenhout en Katia Alens stonden als sexy stoeipoezen op dat grote podium, klaar om het Vlaamse publiek te entertainen.

Dat hun optreden bij 'Tien Om Te Zien' eenmalig is, dat hebben de dames al een aantal keren benadrukt. En een vervanging voor zichzelf, een nieuwe Opium zeg maar, ook die komt er niet.

“Wanneer Katia, Joyce en ik samen op het podium staan, gebeurt er iets magisch. Het geheel is meer dan de som der delen. Destijds is K3 gelanceerd als antwoord op Opium, met sexy teksten, maar de mayonaise pakte niet”, zegt Inge in Primo.

Mensen zijn het misschien al vergeten dat Joyce ooit de groep heeft verlaten en werd vervangen. Een keuze waar ze nog altijd geen spijt van heeft. “Maar als ik morgen opnieuw een groep wil opstarten, kies ik sowieso voor Katia en Inge, want wij zijn gewoon the perfect match.”

Nu ze op zaterdagavond niet meer op een podium hoeven te staan hebben de dames natuurlijk andere bezigheden. “In het verleden werkten we met Opium 14 dagen op 7. Dat zou ik nu niet meer willen. Ik denk nu vaker aan wat echt belangrijk is en geniet er bijvoorbeeld van om was vaker tijd door te brengen met mijn ouders of de kinderen van mijn broer”, zegt Inge.

Katia doet nog altijd presentatiewerk. “Ik presenteer de nieuwste auto’s in het tv-programma ‘FLEET. TV’, waardoor ik in het weekend soms in het buitenland vertoef.” “Uitgaan is niet meer aan mij besteed. De pandemie heeft me duidelijk gemaakt dat al wat we nodig hebben vaak minder is, maar van betere kwaliteit”, zegt Joyce.

Bio van Opium

Meer Over:

Opium

Bio van Inge Moerenhout, Katia Alens en Joyce De Troch