.
News Image

Ilse La Monaca hekelt onduidelijkheid Sportpaleis

Concert in Sportpaleis start in mineur.


Zaterdagavond liep het Sportpaleis vol voor Christina Aguilera en daar keken heel wat mensen naar uit. Helaas begon het concert met een tegenvaller voor behoorlijk wat bezoekers: hun handtas was te groot en die mocht dus niet mee in de zaal genomen worden.



#christinaaguilera begint al met een serieuze domper omdat mijn handtas te groot is en dus niet mee naar binnen mag dus verplichten ze mij om 10 euro extra te betalen voor een locker, schrijft actrice Ilse La Monaca op Instagram. De mail met info hierover is nooit toegekomen, net als bij de andere gedupeerden, en op de website staan geen afmetingen, enkel dat de handtas niet groot mag zijn. Welnu, mijn handtas is niet groot!!!! Maar normaal!!! #sportpaleis #sportpaleisantwerpen #nietgoedbezig lezen we verder op Instagram.



In de algemene voorwaarden op sportpaleis.be staat daarover dit te lezen: Alle bezoekers worden verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de security.

Hoe moeilijk is het om daar afmetingen bij te plaatsen? De meeste luchtvaartmaatschappijen doen dat voor hun handbagage bijvoorbeeld wel.