.
Doriana La Monaca
zaterdag 24 februari 2024

Verlaat deze bewoner vanavond Big Brother?

Of is het toch die andere?

Wie oh wie gaat er vanavond naar huis bij ‘Big Brother’? De kans is groot dat het alweer een Belg zal zijn. Randy is de enige Nederlandse genomineerde, hij neemt het op tegen Doriana, Danny en Glenn. Dan zou je toch wel denken dat Nederland Randy in het huis wil houden, maar Nederland laat Randy massaal in de steek en wil duidelijk ook Danny en Glenn in het huis houden. Die twee komen er vanavond zonder twijfel het sterkst uit.

Doriana en Randy, zij zullen door de draaideur gaan, worden door de productie opgevangen en naar de studio gebracht waar de deur van wellicht Doriana La Monaca, nichtje van actrice Ilse La Monaca, open zal gaan en Doriana haar familie weer zal zien.

Het is een heel nipte stemming, het kan ook Randy zijn die naar huis gaat. Stiekem hopen wij dat Doriana vandaag nog wat stemmen krijgt, zij voegt meer toe aan het huis dan Randy. Doriana, die vrijdag samen met Danny pizza’s mocht bakken voor het ganse huis, zorgt voor wat animo in het huis. Wat doet Randy? Die hangt wat rond en zegt 168 keer per dag “ja man”. Dus wat ons betreft liefst exit Randy, maar we vrezen dat het collega-journaliste Doriana zal worden.