.
News Image

Holland vs België in Beste Kijkers

Kan Nederlander Ruben Nicolai zijn eigen programma winnen?
Op woensdag 19 september ontvangt Nathalie Meskens een vriend uit het verre Nederland, namelijk Ruben Nicolai. Ruben - geboren in het Belgische Lanaken trouwens - is de presentator van de Nederlandse ‘Beste Kijkers’ en kent het spel dus door en door. Scoren is iets wat het Nederlandse elftal al even verleerd is, maar hopelijk kan Ruben nu wel wat puntjes sprokkelen. Het belooft in elk geval een grensoverschrijdende avond te worden.

Om de Vlaamse eer hoog te houden ging men op zoek naar een waardige tegenstander en dat is William Boeva geworden. De comedian gamet veel, maar nu laat Nathalie hem een stapje verder gaan. Boeva maakt kennis met een nieuwe app: een vrouwelijke stimulatietool, zoals gezien in ‘Koppels’.

In een gloednieuwe ronde zoeken teamcaptains Tine Embrechts en Jens Dendoncker met hun bijzitters de M/V/X van de week. Daarvoor komt in de studio een zeer speciale gast op bezoek, de Nederlander Rutger. Hij haalde het nieuws de voorbije week, aan het panel om te raden waarom. Benieuwd of Ruben Nicolai zijn landgenoot kan herkennen.

In deze aflevering worden nooit eerder vertoonde beelden van Bart De Wever op de familiedag van de N-VA, gedeeld. Bart had blijkbaar een zeer fijne dag achter de rug want zijn interview verliep niet van een leien dakje. Hij had net iets te diep in het glas gekeken. Gelukkig was Beste Kijkers er om dit allemaal vast leggen.

Ook in Beste Kijkers op woensdag 19 september: een exclusieve sneak peak van een Nederlandse zoo waar sinds heel lang weer dino’s op vrije voetjes rondlopen. James Cooke blijkt ook een speciale band te hebben met het dierenpark. En dacht je alle verborgen talenten van de mensheid te kennen? Dan ben je fout, want wat je nog allemaal met een banaan kan doen, kom je alleen maar te weten in Beste Kijkers.

Beste Kijkers, woensdag om 21.55 op VTM.