.
Jens Zutterman
donderdag 31 maart 2022

Hoe afvaller Jens om de tuin werd geleid door redactie van De Mol: “Allemaal te danken aan zijn vriendin”

De productie liet niks aan het toeval over

Dé verrassing van het tiende seizoen van De Mol was de West-Vlaamse Jens. Dat de schrijnwerker in seizoen 9 zijn plek moest afstaan aan Noah, is ondertussen geweten. Dat de makers al een jaar geleden voorzien hadden dat hij dan aan dit seizoen mocht meedoen, ook. Maar hoe ze daar in slaagden, was een goed bewaard geheim. Nu Jens definitief uit het spel ligt (en volgend seizoen naar alle waarschijnlijk dan ook definitief niet mag terugkeren), speelt de productie open kaart.

“Om Jens tot in Lanzarote te krijgen, hebben we niets aan het toeval overgelaten,” vertelt presentator Gilles De Coster, “Shana, zijn vriendin, wist ervan en had Jens' agenda buiten zijn medeweten leeggemaakt. Jens zélf werd gevraagd om, op zijn zogezegde trip naar de Moezel, zijn koekoeksklok mee te nemen “voor promotionele doeleinden”.

Jens zelf wist dus van niks. Ook voor het koppelingsgesprek voor aflevering 2 werd een smoes bedacht. “Het Parship-interview gebeurde bij Jens onder het mom van een 'nieuw spelprogramma' waarvoor hij als testpersoon werd ingeschakeld. Dat alles om hem nietsvermoedend in aflevering 1 te smokkelen. Alles bij mekaar een heel uitgebreid scenario, dat we in detail uit de doeken zullen doen in de laatste aflevering,” aldus Gilles De Coster.

Bio van Jens Zutterman

Meer Over:

Jens Zutterman De Mol