.
Jens Zutterman
dinsdag 22 maart 2022

Gilles De Coster over terugkeer Jens in De Mol: "Het is altijd de bedoeling geweest"

"Het was zo fijn!"

Groot was de verbazing zondag toen bleek dat Jens Zutterman, de West Vlaamse schrijnwerker die vorig seizoen al sneuvelde nog voor het seizoen goed en wel begonnen was, de elfde kandidaat van dit seizoen bleek te zijn. Volgens presentator Gilles De Coster was dit altijd al de bedoeling geweest.

“Het plan was altijd al om de eventuele achterblijver in Liedekerke in deze reeks terug te halen, al hebben we dat geheim natuurlijk wel een jaar lang moeten bewaren. De terugkeer van Jens is aan het eind van vorig seizoen begonnen, toen hij zijn geschenken kreeg."

Dat die geschenken het toegangsticket naar dit jubileumseizoen waren, wist niemand. Ook Jens zelf niet. "Het was fijn om dat na al die tijd eindelijk concreet te maken in Lanzarote," vervolgt De Coster, "en om Jens vorige week achteloos te zien zitten tussen de andere ex-kandidaten in Café De Mol.”

Het nieuwe seizoen van De Mol is voor Jens in alle geval al een succesverhaal te noemen. Hij zit er al langer in dan vorig jaar en we hopen hem nog een tijdje in het programma bezig te zien.

Bio van Jens Zutterman

Meer Over:

Jens Zutterman De Mol

Bio van Gilles De Coster en Gilles Van Bouwel