.
Hilde Van Mieghem
dinsdag 2 mei 2023

Hilde Van Mieghem: “We hebben nu een heel andere verhouding”

Zij moet voor haar moeder zorgen

Het zit Hilde Van Mieghem niet mee. Zij kwam onlangs lelijk ten val en daar hield ze heel wat blessures aan over. Ze verloor een stuk tand, brak haar linkerpols en de knokkel en een kootje van haar rechterpink.

En alsof dat nog niet genoeg was, schoof ze een dag later nog eens uit en ging ze opnieuw tegen de vlakte na het uitlaten van de hond.

“Ik schoof uit en verloor mijn evenwicht. Om m’n gebroken armen te ontzien heb ik me in m’n val gedraaid en zo op m’n schouder terechtgekomen. Resultaat: sleutelbeen gebroken”, zucht ze in Dag Allemaal.

Dat brengt het totaal van zo’n vijf breuken op 2 dagen tijd. Dat zijn er behoorlijk wat. Maar met als gevolg dat Hilde op dit moment bijna niks tot niks meer zelfstandig kan.

Gelukkig kan de actrice op veel hulp rekenen. “’s Morgens staat hier een hulpverpleger en ’s avonds is er ook iemand; En verder komen m’n dochters en m’n zus veel langs. We krijgen nu een heel andere verhouding. Voor het eerst in haar leven heeft Marie Vinck, mijn dochter, mij in bad gestopt en gewassen.”

Bio van Hilde Van Mieghem

Meer Over:

Hilde Van Mieghem