.
Hilde Van Mieghem
zaterdag 30 maart 2024

Hilde Van Mieghem: “Ik belande toen in een penibele situatie”

En die blijft maar duren

Jarenlang mocht Hilde Van Mieghem een column schrijven voor ‘De Morgen’. Helaas hebben ze die column afgeschaft en was dat een serieuze streep door de rekening van Hilde.

“Gelukkig mag ik sinds kort een column schrijven voor Gazet van Antwerpen. Toch één lichtpuntje. Laten we hopen dat de zon weer gaat schijnen, want de donkere wolken lijken maar niet te verdwijnen. Maar ik put troost uit de gedachte dat het niet zo slecht kan blijven gaan, toch”, vraagt de actrice zich af in Primo.

Financiële problemen lijken wel de rode draad te zijn in het leven van Hilde. Ze is het als alleenstaande moeder van twee kinderen wel gewend om de eindjes aan elkaar te knopen en financiële putten te dempen.

“Het grootste deel van mijn inkomen ging naar het afbetalen van schulden uit het verleden. Maar toen mijn kinderen eenmaal afgestudeerd en het huis uit waren, kreeg ik eindelijk wat financiële ademruimte. Ik heb jarenlang geen last meer gehad van geldzorgen. Maar toen ik met pensioen ging, op mijn verjaardag nota bene, belandde ik weer in zo'n penibele financiële situatie die nu al enkele maanden aanhoudt.”

Bio van Hilde Van Mieghem

Meer Over:

Hilde Van Mieghem