.
News Image

Hilarische beelden in Beste Kijkers

Bart Peeters en Nathalie Meskens als Samson & Gert.
Samson en Gert zien er op woensdag 16 december 2015 een tikkeltje anders uit, in het finalespel van Beste Kijkers. Niemand minder dan Bart Peeters kruipt in de huid van de bekendste hond van Vlaanderen. Maar wat is Nathalie ‘Gertje’ Meskens met die latex handschoen van plan?

In de finale spelen Nathalie en Bart naast ‘Samson en Gert’ nog flink wat andere iconische televisieprogramma’s na. Nonkel Bob en Tante Terry passeren de revue. Bart keert terug naar de Gamma voor een hamertjeuh, maakt Nathalies dromen waar in De Droomfabriek en wordt bekogeld met vliegende dozen. In een ongeziene apotheose wagen ze zich aan een spectaculaire proef in de geest van Het Lichaam van Coppens.

Nathalies vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen deze week de hulp van twee frisse blondjes: Showbizz Bart en Marieke ‘Wielemie’ Vervoort. Marieke Vervoort kreeg begin december als eerste paralympiër ooit de Vlaamse Reus, de trofee voor meest verdienstelijke Vlaamse sporter van het jaar. Die heeft ze na haar drie gouden WK-medailles natuurlijk dubbel en dik verdiend. Maar slaagt Marieke ook in de Malteser Challenge? Een rolmeter, een maltesersnoepje en een vaste hand, meer heeft ze alvast niet nodig...

Beste Kijkers, woensdag 16 december om 2145 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android