.
News Image

Helene Fischer komt opnieuw naar Hasselt

Helene Fischer opnieuw in Ethias Arena.

Op donderdag 28 mei 2015 komt de Duitse superster Helene Fischer voor de 2de maal naar België. Twee jaar geleden – op 9 oktober 2011 – streek de multi-getalenteerde zangeres een eerste maal neer in de Ethias Arena in Hasselt en dat in het kader van haar succesvolle Für Einen Tag-tour. De vele duizenden Belgen werden die avond met verstomming geslagen en zijn nog steeds onder de indruk van wat Helene Fischer toen liet zien en horen. Nu al wordt 28/05/2015 een dag om met stip te noteren, want dan strijkt de legendarische Helene Fischer met haar gloednieuwe arena show Farbenspiel Live opnieuw neer in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (max. €0,30/min).

Het is niet iedereen gegeven om binnen te komen langs de grote poort van de showbizz. Toch stond het al jaren in de sterren geschreven dat Elena Petrouna Fischer een succesvolle muzikale carrière tegemoet zou gaan. Het Duitse gezin Fischer verbleef in het Russische Krasnoyansk toen de kleine Helene geboren werd, in 1986. Twee jaar later verlieten de Fischers Rusland en gingen ze in Duitsland wonen. Na een opleiding aan de Stage & Musical Shool in Frankfurt achtte Helene de tijd rijp om haar vleugels uit te slaan en werk te maken van haar solocarrière als artieste. In 2005 kreeg de 21 jarige artieste de kans om het waar te maken en mocht ze opdraven in het populaire tv programma Hochzeitsfest der Volksmusiek. Haar doortocht in het programma betekende meteen ook haar doorbraak in binnen- en buitenland.

Goldene Henne, Echo, Kroner der Volksmusik, Goldene Kamera, het zijn allemaal de meest prestigieuze muziekprijzen die Helene Fischer de voorbije jaren meermaals gewonnen heeft. De muren van haar huis hangen ondertussen ook al vol met veelvouden van gouden en platina albums. Helene Fischer is de voorbije jaren uitgegroeid tot de populairste Duitse artieste die het in eigen land en ver buiten de grenzen heen waarmaakt.

Wat is het succesgeheim van Helene Fischer? Zonder twijfel is haar unieke stemgeluid, haar professionaliteit en gedrevenheid de sleutels van het succes. "Helene Fischer is één van de grootste artiesten ter wereld. Het is onvoorstelbaar hoe ze op een gezonde, maniakale manier met haar carrière bezig is. Telkens weer verlegt ze de grenzen en maakt ze er een uitdaging van om het publiek nog meer te bieden dan de vorige keer," klinkt het bij intimi in haar directe omgeving. Ondanks het enorme succes dat haar dagelijks te beurt valt, het gegeven dat ze zelfs een eigen wassenbeeld heeft staan in Berlijn, staat Helene Fischer nuchter, met haar twee voetjes stevig op de grond. Helene Fischer is erin geslaagd om de voorbije jaren uit te groeien tot de onbetwistbare nummer één artieste van Duitsland. Het nemen van gedurfde muzikale risico's en het heruitvinden van zichzelf vertaalt zich in een nooit eerder vertoonde populariteit en groeiende aandacht, zowel op nationaal als op internationaal vlak. Haar recent verschenen album Farbenspiel was op een paar dagen tijd al goed voor meer dan 1.000.000 verkochte cd's, wereldwijd. In het verlengde van het album is de nieuwe arena concerttournee Farbenspiel Live een weergaloos succes. In de herfst van dit jaar zullen al méér dan 300.000 mensen de nieuwste, indrukwekkende arena show gezien hebben. "Ik kan het vaak zelf niet bevatten en ik knijp mezelf soms wel eens in mijn arm om te beseffen dat het echt gebeurd en dat ik niet aan het dromen ben," zegt Helene Fischer enthousiast. Qua showproductie overtreft Farbenspiel Live absoluut zijn voorganger en worden er niet alleen een massa kleuren gebruikt, ook de nieuwste audio- en videotechnieken zijn verwerkt in de show. Helene Fischer kan qua showgehalte gerust wedijveren met de P!nk's, Rihanna's en Lady Gaga's van tegenwoordig. Helene Fischer is dan ook een ideale ambassadrice van de Duitse pop-schlager, een muzikaal genre dat gesmaakt wordt door jong en oud.

Wegens het immense succes – en allemaal uitverkochte concerten – verlengt Helene Fischer haar Farbenspiel Live arena tour met slechts 14 extra arena shows in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en België. Op donderdag 28 mei 2015 komt de Duitse nachtegaal naar de Ethias Arena in Hasselt. Als je weet dat haar eerste doortocht in België een klinkend succes was en dat ze sindsdien met al haar albums moeiteloos was terug te vinden in de top 10 van best verkopende albums, dan kan je maar beter tijdig kaartjes kopen voor Helene Fischer Farbenspiel Live. Vanaf vandaag kan je telefonisch reserveren via 070/345.345 (max. €0,30/min) of online via www.teleticketservice.com.

Bio van Helene Fischer

Meer Over:

Helene Fischer