.
News Image

Helene Fischer als huurmoordenares

Helene Fisher ruilt micro in voor wapen!


In het Duitse 'Tatort' kon men gisteren Helene Fischer aan het werk zien. Niet als zangeres maar als huurmoordenares! Ze speelde de zwartharige Russische Leyla. Helene is uiteraard vertrouwd met de Russische taal aangezien ze zelf uit het Russische Krasnojarsk komt.

In Duitsland werd lang uitgekeken naar de bewuste aflevering van 'Tatort'! Toch waren er maar(!) 8,4 miljoen kijkers die naar deze editie van deze krimi-serie keken terwijl het gemiddelde op 12,6 miljoen kijker ligt.

Of ze echt een acteertalent is laat de Duitse media in het midden. Haar rol bestond er namelijk uit om een ijzige huurmoordenares te spelen dus meer dan enkele zinnen heeft ze niet gezegd. Op het einde wachtte er haar een bloederige dood.

Uiteraard zijn de meningen op Twitter en Facebook verdeeld over het optreden van Fischer.



Een leuk weetje: Helene Fischer maakte reeds ruim een jaar geleden haar debuut als actrice in het Duitse 'Traumschiff' waar ze een gids op een cruiseschip speelde. De serie liep op de andere Duitse zender ZDF op hetzelfde moment dan waar Helene te zien was in 'Tatort'. 'Traumschiff' had gisteren 6,81 miljoen kijkers.



Feit is wel dat Helene Fischer het nog altijd goed blijft doen bij het publiek. Echter zijn er heel veel fans die vinden dat een dergelijke rol in contrast staat met waar Helene voor staat.



Helene Fischer werd in één slag bekend door haar lied 'Atemlos'. Ze vormt samen met Florian Silbereisen een koppel en de twee zouden naar verluidt verloofd zijn, al is dat nooit officieel bevestigd. In 2016 staan er nog geen concerten gepland voor haar. Een verklaring hiervoor zou zijn dat ze zwanger is. Fans zouden namelijk tijdens concerten hebben opgemerkt dat er een 'buikje' te zien was.




Bio van Helene Fischer

Meer Over:

Helene Fischer