.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zaterdag 5 november 2022

Harry Schurmans: “Dat gaan we vooral niet doen”

Daarin wil hij wel investeren

De kleine Cataleya Schurmans is pas amper 3 maand oud, maar nu al de grote lieveling van de familie Schurmans-Zelenko. Vader Harry Schurmans en mama Olga Zelenko kennen we allemaal uit ‘The Sky Is The Limit’ en zij kunnen hun dochter alles geven wat haar hartje verlangt.

“Maar we zijn niet van plan om haar te overladen met cadeaus. Wel met liefde. Kinderen worden niet gelukkiger als ze alles krijgen wat ze willen. Ze moeten leren wachten en beseffen dat je eerst geld moet verdienen. Sommige ouders geven hun kinderen een bouwgrond cadeau, wij zouden eerder studies in het buitenland betalen”, zegt Olga in Story.

Ook Harry is het daarmee eens. Hij wil zijn dochter leren dat niet alles vanzelfsprekend is en dat ze respect moet tonen voor wat dingen kosten.

“Maar in een hobby of sport die ze met hart en ziel doet, wil ik wel investeren. Ze mag zich ontwikkelen in de richting die zij zelf wil.”

Wie hoopt nog vaak een glimp op te vangen van Cataleya worden teleurgesteld door het koppel. “Cataleya zal begin volgend jaar wel nog te zien zijn in de all stars-editie van ‘The Sky Is The Limit’, maar daarna houden we haar uit de schijnwerpers.”

Bio van Harry Schurmans

Meer Over:

Harry Schurmans