.
Gunther Levi
woensdag 23 november 2022

Gunther Levi vol bewondering: “Ze is een sterke vrouw”

Ze zal het niet kunnen laten

Er komen nog enkele moeilijke weken aan voor Charlotte Nollet, de vrouw van Gunther Levi. Ze kwam zwaar ten val tijdens een romantisch ritje met de paarden en brak enkele ruggenwervels.

Charlotte hoefde gelukkig niet te lang in het ziekenhuis te blijven en kon snel terug naar huis. Al moet ze wel in een ziekenhuisbed in de living slapen. Verder moet het koppel vooral afwachten en zal Charlotte lang moeten revalideren.

“Ze moet sowieso twee weken op dat ziekenhuisbed blijven liggen. Mar ze is een sterke vrouw en ze heeft veel energie, dus haar kennende zal dat iets sneller gaan. De eerste weken zullen het zwaarst zijn, want dan mag ze niets doen. Na een tweetal weken mag ze rustige bewegingen maken”, legt Gunther uit in Dag Allemaal.

Gunther en Charlotte hebben altijd veel van paardrijden gehouden en het is nog maar de vraag of Charlotte dat ooit opnieuw zal durven.

“Charlotte rijdt heel graag paard, dus ik denk niet dat ze het volledig zal loslaten. Eens haar rug hersteld is, veronderstel ik dat ze zin zal krijgen om weer op haar paard te kruipen. Maar even goed zit de schrik er voor altijd in en was het onlangs de laatste keer dat ze op een paard zat.”

Download onze app voor Android of iOS