.
Gunther Levi
zondag 16 juni 2024

Gunther Levi: “Het is wellicht een tegenbeweging” 

Hij houdt daar erg veel van 

Ondanks dat Gunther Levi zelf muziek maakt met De Romeo’s, kan hij niet anders dan toegeven dat de muziek die vroeger werd gemaakt, zoveel beter was dan de muziek van nu. En dat heeft een heel eenvoudige reden.

“Ik vind muziek die met échte instrumenten werd opgenomen, in plaats van een computer die een gitaar of een drum nabootst, authentieker en leuker. Mijn vrouw Charlotte hoort wél graag die hedendaagse muziek van pakweg Ed Sheeran of Dua Lipa, maar ik zweer bij golden oldies. Mijn kinderen worden zot van mijn muziekkeuze”, lacht Gunther in Primo/

Levi luistert graag naar muziek, maar kan net zo goed genieten van de stilte als die er is. En dat is toch iets wat vaker voorkomt bij muzikanten en zangers.

“In de auto staat de radio standaard uit. Omdat ik voor mijn werk al zo vaak in het feestgedruis vertoef, geniet ik in mijn privétijd extra van de rust en stilte om me heen. Zo ga ik bijvoorbeeld ook niet graag naar feestjes. Het is wellicht een tegenbeweging, ja. Ik kan me voorstellen dat Jeroen Meus om te ontspannen ook niet naar kookprogramma's kijkt.”

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi