.
News Image

Gold Edition van Klubbb3-cd nu te koop

Klubbb3 is schot in de roos.


Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3. De internationale schlagerband heeft in Duitsland dit jaar records verbroken en maakte in één jaar tijd de schlager weer immens populair bij onze Oosterburen. Ruim 180.000 exemplaren gingen er al over de toonbank in Duitsland, terwijl het album ook in Zwitserland, Oostenrijk en België in de Top 10 van de Ultratoop charts prijkte.



De debuuthit van KLUBBB3, “Du schafft das schon”, werd de ambiance hit van het jaar. En dat terwijl het project van Florian, Jan en Christoff als een grap van drie afzonderlijk heel succesvolle artiesten was begonnen.

Maar al van bij de release van het album, “Vorsicht unzensiert”, bleek dat dit project bij jong en oud in de smaak viel. De cd stond in enkele weken tijd in 4 landen in de top 10 en de single, “Du schafft das schon”, haalde zelfs de eerste plaats van de Duitse iTunes charts. Na precies 124 dagen was het album goud in Duitsland, goed voor een verkoop van meer dan 100.000 cd’s. Dat heeft geen enkele debuterende Duitse artiest ooit beter gedaan. Daarom dat er voor de vele fans nu de Gold Edition verkrijgbaar is.



Een bijzonder pakket met daarin een cd met naast de liedjes van “Vorsicht Unzensiert”,

4 bonus tracks en een dvd met de MDR muziekspecial, “Schlager ist geil” en een optreden van het trio met de Flippers medley.

Voor het eerst heeft KLUBBB3 de hitsingle, “Du schafft das schon”, ook in een internationale versie opgenomen, waarbij zowel Florian, Jan als Christoff een deel van het nummer in het Nederlands zingen.

Door het gigantische succes van KLUBBB3 hebben Florian, Jan en Christoff nu ook hun eerste grote tournee aangekondigd. In het voorjaar van 2017 toert het trio alvast door Duitsland, Oostenrijk en Vlaanderen en zijn er alvast 31 shows in verkoop. Op virjdag 14 april 2017 staat het trio iin de Lotto Arena te Antwerpen en daar kijken ze alledrie naar uit. Tickets via www.lottoarena.be .