.
K3
maandag 30 augustus 2021

Goed nieuws voor Telenet-abonnees: Streamz haalt Studio 100-helden aan boord

Als dat geen goed nieuws is!

'K3', 'Plop', 'Maya De Bij' en Ketnet (Junior)-reeksen 'Bumba', 'Mega Mindy' en 'Samson & Gert' zijn vanaf 15 september ook te zien op Vlaams streamingplatform.

Streamz kan dankzij een nieuwe samenwerking de bekendste Studio 100-helden toevoegen aan haar aanbod voor de jonge kijkers. Vanaf 15 september kunnen Streamz-abonnees ook kijken naar onder meer 'K3', 'Plop', 'Maya De Bij', en Ketnet (Junior)-reeksen 'Bumba', 'Mega Mindy' en 'Samson & Gert'. “Toppers van eigen bodem komen zo onze goed bekeken internationale kinderreeksen zoals 'Paw Patrol' en 'Dora The Explorer' versterken.” zegt Streamz-CEO Peter Vindevogel.

Streamz, het Vlaamse streamingplatform van DPG Media en Telenet, voegt vanaf midden september een uitgebreide catalogus van Studio 100-reeksen toe aan haar aanbod voor kinderen en nostalgische volwassenen.

“We geloven bij Streamz in sterke partnerships. Voor onze internationale kidscontent werken we al nauw samen met Viacom en Dreamworks. We zijn blij dat we vandaag ook de helden van hier kunnen toevoegen dankzij een ruime samenwerking met Proximus, Studio 100, Ketnet en VTM. We hebben de afgelopen maanden gemerkt dat kinderen hun weg goed vinden naar de Kidszone en we zijn er dan ook van overtuigd dat ze ook Studio 100-programma’s graag zullen verwelkomen.” aldus Peter Vindevogel, CEO Streamz

Door de nieuwe samenwerking combineert Streamz vanaf midden september internationale bekende animatiefiguren met de grootste personages uit het Vlaamse kindertelevisielandschap. In totaal zullen er meer dan 1.000 afleveringen, films en zaalshows van Studio 100-makelij aan de Kidszone worden toegevoegd. Dat is een bewuste keuze want de vraag naar kinder- en jeugdprogramma’s groeit, zo blijkt uit het kijkgedrag van gezinnen met een Streamz-abonnement. Maar liefst de helft van de Streamz-abonnees selecteert regelmatig een titel uit de Kids-catalogus van het streamingplatform.

In de aparte Kidszone van Streamz kunnen kinderen veilig naar kinderreeksen kijken. Ze vinden er een uitgebreide selectie van bekende titels en gezichten als 'Dora The Explorer', 'Blaze en de Monsterwielen', 'Kung Fu Panda', 'Madagascar', 'Peppa Pig' en 'Paw Patrol'. Ook voor tieners zitten er series op maat in het aanbod, met o.a. reeksen zoals 'D5R', 'wtFOCK' en 'Jamie’s Job Hunt'.

Bio van K3, Samson & Gert en Mega Mindy